"Toužil jsem prospěti vědě a vlasti své."
Dr. Emil Holub


Slavíme "70"

Dnešní Gymnázium Dr. Emila Holuba, jež bylo na svém počátku v roce 1954 tzv. jedenáctiletou školou, ušlo během své relativně krátké historie velký kus cesty. Počínaje prostory, přes studované předměty, počty studentů a zaměstnanců, vybavením konče.

Přijďte se mezi nás podívat v sobotu 28. září 2024 a přesvědčte se sami! Zváni jsou nejen naši současní a bývalí studenti, zaměstnanci či přátelé školy. Rádi u nás přivítáme širokou veřejnost, pro kterou připravujeme bohatý program. Kromě prohlídky školního areálu se můžete těšit na výstavu tabel a školních pomůcek, zahradní slavnost s nabídkou občerstvení, zeměpisnou kavárnu, zábavné aktivity pro nejmenší či koncerty na přistavěném pódiu. A možná nám přijede zazpívat i někdo z Prahy!

Podrobný program bude postupně zveřejňován ZDE, ale budeme rádi, když si sobotu 28. září zaškrtnete ve svých kalendářích už teď. Těšíme se na vás!

 Akce proběhne za podpory města Holice, záštitu nad ní převzal starosta města Ondřej Výborný a Josef Kozel, člen Rady Pardubického kraje zodpovědný za školství.

12.07.2024 / Mgr. Andrea Daňková
zpětarchiv
 
© 2015 | Gymnázium Dr. Emila Holuba
tvorba webových stránek: logo-mima