"Toužil jsem prospěti vědě a vlasti své."
Dr. Emil Holub


Studentské firmy TOTENOLA a ENW

Za firmou TOTENOLA stojí čtveřice dívek ze 3. A a za firmou ENW osm chlapců ze 7. C.

Naše studentská firma TOTENOLA vyrábí plátěné tašky. Uvnitř každé plátěné tašky je ručně všitá kapsička se zipem. Kapsička řeší problém ztracených věcí a dlouhé hledání drobných věcí, jako jsou klíče, jelení lůj atd., na dně plátěné tašky. Tašky zatím nabízíme s třemi designy, a to s naším logem, květinami a originálním nápisem, ale můžete se těšit na více variant. Zakoupením plátěné tašky také podpoříte dětský domov v Pardubicích, na který jde část našeho výdělku.
Za chvíli spouštíme náš web, ale všechny důležité informace se dozvíte na našem Instagramovém účtu (@tote.nola). Nezapomeňte nás sledovat i na Tik Toku (@tote.nola).

ENW (embrace nature within)
Naše studentská firma se zabývá prodejem designových triček s přírodním motivem. Zakládali jsme ji s tím, že chceme nějakým způsobem povzbudit lidi k probuzení vlastního já a zároveň pomoct přírodě, a tak za každé prodané tričko necháme zasadit jeden strom.
Trička budou k dostání na našem e-shopu. Pro jakékoli další informace sledujte náš Instagram: @embracenaturewithin nebo nás kontaktujte na enw.business1@gmail.com

 

 

14.01.2024 / VkP
zpětarchiv
 
© 2015 | Gymnázium Dr. Emila Holuba
tvorba webových stránek: logo-mima